Vinduespolering

Det er populært med udvendig vinduespudsning

Hos F & S Vinduespolering tilbyder vi både indvendig og udvendig vinduespudsning af en erfaren og dygtig vinduespudser. Det mest populære er naturligvis udvendig vinduespudsning. Vi kører blandt andet ud til Middelfart, Horsens og Vejle samt i Århus, Fredericia og Juelsminde, hvor vi betjener private kunder såvel som virksomheder og butikker.

Find ud af om vi kører ud til din by her. Hvis din by ikke er på listen, kan du kontakte os, og vi vil fortælle dig, om det er muligt for os at komme derud.

Hos private husejere er især udvendig vinduespudsning blevet meget populært. Vores vinduespudser kommer i faste intervaller, så vinduerne er pæne og rene året rundt. Mange af vores privat- og erhvervskunder har fri adgang til de udvendige vinduer, og derfor kan vi nemt komme og gå uden at forstyrre på nogen måde.

Vi lægger vægt på, at det bør være den samme vinduespudser, der kommer ud til dig. For det første lærer han eller hun på den måde området og omgivelserne at kende, og for det andet kan der blive skabt en tættere kontakt mellem jer, hvis du er hjemme.

Al forretning handler naturligvis om tillid, men når fremmede kommer ud til din virksomhed eller i dit private hjem, handler det også om tryghed, især hvis der skal pudses vinduer indenfor. Derfor har alle vores vinduespudsere ren straffeattest og er yderst professionelle.

Kontakt os for at hyre en dygtig vinduespudser

Ring gerne til os hos F & S Vinduespolering, hvis du vil høre mere om vores ydelser, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på vinduespudsning.

Du kan ringe på telefon 42 21 16 99, eller du kan henvende dig skriftligt til info@fogs-vinduespolering.dk

Vi kører i følgende områder i Middelfart, Århus, Skanderborg, Horsens, Vejle, Fredericia og Juelsminde – Se alle vores områder.