Regler og vilkår

Abonnement betingelser

Udvendig pudsning udføres kun som abonnement service, en gang om måned, hver anden måned eller hver tredje måned.

Tilmelding til vinduespolering skal ske skriftligt, via hjemmeside eller mail. Ønsker du pause i vinduespoleringen, er dette muligt max. 2 vinduespudsninger om året.

Ved ønske om flere pauser om året, skal der betales en merpris på +9%. Ønsket du bero i vinduespudsning abonnementet, i mere end et halvt år, betragtes det som en opsigelse. Ved ønske om tilmelding igen, vil du skulle modtage et nyt tilbud fra os. Ved tilmelding til vinduespudsning hos F & S Vinduespolering, accepteres gældende betingelser og du som kunde er indforstået med disse betingelser.

Tilgængelighed til vinduerne

Vinduerne skal være let tilgængelige, hvilket vil sige, at der skal være ca. 1 meter fri plads rundt om vinduet. Buske og træer må ikke dække for vinduerne eller forhindre adgang hertil. Ved stigearbejde er de samme betingelser gældende. Er det ikke muligt at komme til vinduet, vil det blive betragtet som blokeret og derfor sprunget over. Vi fralægger os ethvert ansvar for ting og planter som skulle blive ødelagt, hvis der ikke har været tilstrækkelig plads. I tilfælde af is, sne og eventuelle glatte træterrasser og tage, hvor vinduespudseren skønner, at det ikke er forsvarligt af hensyn til egen sikkerhed, forbeholder vi os retten til at springe disse vinduer over.

Vi krediterer ikke det pågældende beløb for vinduespudsning medmindre, at de ”usikre” vinduer udgør mere end 25% af det samlede antal vinduer. Vinduer inde på altaner eller lign, tages kun hvis der er mulig tilgang gennem huset til disse. Det er ikke tilladt for vinduespudseren at bruge stige eller lign. for tilgang til disse. Aftørring/vask af vindueskarme er ikke inkluderet i abonnementsservice som standard. Dette kan tilkøbes som en ekstra service hos os, for en merpris.
Vinduespudseren må ikke fjerne/flytte kundens ting for at komme til vinduerne, medmindre der fremsendes skriftlig accept hvori der fremgår, at du som kunde påtager ansvar for dette.

Afrensning

Vi tilbyder også afrensning af dine vinduer, når en normal vinduespudsning ikke er nok til at få bugt med skidtet. Kæmper du f.eks. med malerrester eller andet, kan vi klare det for dig – dog tilbyder vi ikke afrensning af vinduer, hvor der sidder mørtelrester eller lign.

Indvendig Vinduespudsning

Indvendig pudsning udføres kun ved aftale pr. mail eller SMS. Det er dit ansvar at sørge for, at vindueskarme og andet er ryddet inden en indvendig vinduespudsning. Er dette ikke gjort, bliver det betragtet som et blokeret vindue og derfor koste ekstra (timeløn baseret)

Kontakt for åbning af aflåste steder

Har du en aflåst havelåge eller andet? Her kan vi enten aftale, at vi kontakter dig for tilgang, eller vi kan aftale et specifikt tidspunkt, vi kommer på. Er der ikke tilgang ved ankomsten, forbeholder vi os retten til at opkræve det fulde beløb for den aftalte opgave. Det er dit ansvar at meddele om eventuelle ændringer i tilgang til f.eks. baghave eller andet.

Betalingsbetingelser

Betaling skal ske ifølge forfaldsdato på faktura. PBS-betaling, kan give længere forfaldsdato på over en måned. Det er løbende måned + 32 dage. Der opkræves følgende rykkegebyr ved overskridelse af betalingsfristen. 4 venlige påmindelser via SMS og mail Efterfølgende 1 rykker på kr. 100,00 og derefter inkassovarsel.

Reklamation

Som en del af vores tilfredshedsgaranti beder vi dig om hurtigst muligt at kontakte os, hvis vi ikke har levet op til dine forventninger. Dette skal gøres skriftligt via vores e-mail info@fogs-vinduespolering.dk eller på sms +45 42 21 16 99 –senest tre hverdage efter pudsnings dato. – Herefter sørger vi hurtigst muligt for at udbedre fejlen til din tilfredsstillelse.

Vi fraskriver os ethvert ansvar hvad angår ridser eller lign. på vinduer, samt karme og lister. Såfremt det skriftligt og omgående, kan dokumenteres, at det skulle være sket i forbindelse med vinduespudsningen. Ved accept af tilbud, accepteres denne ansvarsfraskrivelse. Hvad bliver ikke fjernet ved normal rengøring af vinduerne: Kalk, Fastgroet alger, Olie Klistermærker, Silikone, Maling, Mørtel, Cement, Lak, Rester efter algebehandling

Dette inkluderer ikke normal rengøring af ruderne, skal dette afrenses, kontakt firmaet.